Z ostatniej chwili
0
Wersja bez reklam. Zwiększ swoją satysfakcję z korzystania z serwisu Investing.com. Zaoszczędź aż 40% Zaktualizuj teraz
Zamknij

Silver Futures - Lis. '22 (SIc2)

Utwórz powiadomienie
Nowość!
Utwórz powiadomienie
Strona internetowa
  • Jako powiadomienie
  • Aby skorzystać z tej funkcji, upewnij się, że jesteś zalogowany do swojego konta
Aplikacja mobilna
  • Aby skorzystać z tej funkcji, upewnij się, że jesteś zalogowany do swojego konta
  • Upewnij się, że zalogowałeś się przy użyciu tego samego profilu użytkownika

Warunek

Częstotliwość

Jednokrotne
%

Częstotliwość

Częstotliwość

Sposób dostarczenia

Status

Dodaj/usuń z portfela Dodaj do portfela
Dodaj do obserwowanych
Dodaj pozycję

Pozycja dodana pomyślnie do:

Nazwij swój portfel aktywów
 
20,910 +0,352    +1,71%
11:07:12 - Dane opóźnione. Wartość w USD ( Zastrzeżenie )
Typ:  Towar
Grupa:  Metale
  • Zamknięcie: 20,558
  • Otwarcie: 20,820
  • Zakres dzienny: 20,675 - 21,020
Srebro 20,910 +0,352 +1,71%

Analiza Kontrakty terminowe na srebro

 
Analizy i opinie ekspertów dotyczące notowań i kursu danego instrumentu. Opinie i analizy publikowane na tej stronie poświęcone są instrumnetowi: Srebro. Pod każdą analizą istnieje możliwość komentowania danego tekstu i wymiany opinii między użytkownikami Investing.com.
GPW ATAK
Spółki: Ciech, JSW, KGHM Przez GPW ATAK - 09.02.2022

W bieżącym wpisie omówię spółki: Ciech (WA:CIEP), JSW (WA:JSW), KGHM (WA:KGH). Zanim przejdziemy do głównej części wpisu spójrzmy na sytuację na głównych indeksach...

LeM AstroElliott
Fusy z fal Elliotta na tydzień 07 2022. Przez LeM AstroElliott - 06.02.2022

Witam,Zapraszam na cotygodniowe Fusy, czyli uaktualnienie oznaczeń fal Elliotta dla DJIA, SP500, DAX, FW20u, Wig i MW40 i głównych par walutowych oraz towarów po ostatniej sesji.Tu pokazuje to co...

Wytyczne dotyczące komentarzy

Zachęcamy Cię do korzystania z komentarzy, wchodzenia w interakcje z użytkownikami, dzielenia się swoją perspektywą i zadawania pytań autorom i sobie nawzajem.  By jednak zachować wysoki poziom dyskusji, który wszyscy cenimy i którego oczekujemy, prosimy mieć na uwadze następujące kryteria:

  • Wzbogacaj dyskusję
  • Trzymaj się tematu. Umieszczaj materiał, który jest zgodny z dyskutowanym tematem.
  • Szanuj innych. Nawet negatywne opinie można formułować w pozytywny i dyplomatyczny sposób.
  • Używaj standardowego stylu pisania. Używaj interpunkcji oraz dużych i małych liter. 
  • UWAGA: Spam i/lub wiadomości promocyjne oraz linki w komentarzu będą usuwane.
  • Unikaj wulgarnego języka, oszczerstw oraz ataków osobistych skierowanych w autora lub innego użytkownika.
  • Można umieszczać tylko komentarze po polsku.

Dyskusje nt. Kontrakty terminowe na srebro

Napisz co myślisz o Silver Futures
 
Czy na pewno chcesz usunąć ten wykres?
 
Wyślij
Umieść także na:
 
Zastąpić dołączony wykres nowym wykresem?
1000
Aktualnie nie możesz umieszczać komentarzy, ponieważ dostaliśmy zgłoszenie o naruszeniu regulaminu. Twój status zostanie zweryfikowany przez naszych moderatorów.
Prosimy poczekaj minutę, zanim znów zaczniesz komentować.
Dziękujemy za Twój komentarz. Zaznaczamy, że musi on zostać zatwierdzony przez naszych moderatorów. Może to zająć chwilę, zanim pojawi się  na stronie.
Krzysztof Janecki
Krzysztof Janecki 1 godzinę temu
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
Gdzie jest admin do K. nędzy!!!
Michał Trojecki
Michał Trojecki 2 godziny temu
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
Jak daleko to zajedzie bez zadnej korekty?
Michael189redwhite
Michael189redwhite 2 godziny temu
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
Według mnie 21$ to jest lokalny pik, uważam że przez pewien czas utrzyma się pomiędzy 20-21 (od kilku godzin do 2 dni) niektórzy twierdzą innaczej, czas pokaże
mirek jamrozik
mirek jamrozik 4 godziny temu
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
srebro przebiło ważne opory na d1 a złoto teraz na h4 czyli miodzio
Graham Hughes
Graham Hughes 7 godzin temu
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
Sukces nie tylko puka do drzwi mężczyzny, ale wymaga ciężkiej pracy i konsekwencji. Mniej więcej trzy miesiące temu moja firma stanęła w obliczu bardzo poważnego niepowodzenia, rozmawiając o tym z przyjacielem, o którym rozmawiał z nami i przedstawił mnie na rynku kryptowalut, a jednocześnie dał nam autentycznego eksperta tradera, który pomógł mi i moim kolegom zdobyć z powrotem w naszych atakach.. Pani 🅼︎🄴🄻🅘︎🅂🅂🅰︎ 🅐︎🅝︎🅣︎🅗︎🅞︎🅝︎🅨︎ (🅵︎🄰🄲🄴🄱🄾🄾🅺︎) jest rzeczywiście geniuszem, teraz widzę powody dlaczego wiele osób mówi o niej dobre rzeczy, bardzo nieugięty trader z dobrymi wynikami. Skontaktuj się z nią pod numerem 🆆︎🅷︎🅰︎🆃︎🆂︎🅰️🅿︎🅿︎+1 (360) 226-1243
TT Jan
TT Jan 13 godzin temu
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
co takie wzrosty ?
Michał Piwowarski
Michał Piwowarski 16 godzin temu
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
Dzisiaj dobije do 20.8 może ciut więcej
mirek jamrozik
mirek jamrozik 29.09.2022 7:31
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
musi przebić na d1 20,500 wtedy opór okolice 23,000
Michał Piwowarski
Michał Piwowarski 13 godzin temu
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
Mirek, spodziewasz się jakiejś korekty w dół powyżej 1.5% czy raczej przewidujesz delikatny trend wzrostowy?
mirek jamrozik
mirek jamrozik 4 godziny temu
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
Michał Piwowarski korekty zawsze się trza spodziewać
Michael189redwhite
Michael189redwhite 2 godziny temu
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
Spodziewam się korekty na 19.2-19.4 więc życzę powodzenia jeśli ktoś da radę jeszcze wycisnąć i przebić powyżej 21$ ale to już chyba zależy bardziej od chwilowej kondycji dolara, dużej korekty się nie spodziewam więc jeśli ktoś zaryzykuje na pewno nie straci, a w perspektywie kolejnych dwóch tygodni srebro na pewno wróci jeszcze powyżej 20.5 wtedy uważam że będzie atakować opór na 23$, dane gospodarcze popyt i podaż przemawiają za wzrostem ceny srebra natomiast rynek kontraktami rządzi się swoimi prawami, w okresie tak silnego dolara pozycja pod stały trend wzrostowy srebra musi się zbudować.
Michael189redwhite
Michael189redwhite 23.09.2022 18:07
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
Nie sprzedaje, spada dokupuje... cena poniżej kosztów produkcji minimum 20$ a w niektórych krajach 25-27$ bez uwzględnienia kosztów transportu ! Bez żadnej szansy i możliwości by przy cenie powyżej 25 dolarów przemysł i górnictwo w ciągu kilku miesięcy zwiększył to jest idealna sytuacja do inwestowania w srebro, jest też pewne że tego surowca zabraknie a jest wykorzystywany także w elektronice, motoryzacji czy panelach fotowoltaicznych, zapasy lecą w dół jak szalone a cena surowca doprowadzi do zamykania kopalni czy pozyskiwania tego surowca przy wydobyciu np. miedzi, nawet przy wyższych cenach nie prędko górnictwo i przemysł wznowi wydobycie, jeszcze ta bańka spekulacyjna na dolarze... to wszystko sprawia wrażenie jakby rynek nie do końca poprawnie wyceniał srebro, rozumiał co się dzieje i bazował głównie na emocjach oraz niedopuszczalnej szkodliwej społecznie i gospodarczo spekulacji, to wszystko wkrótce spotka się z twardymi gospodarczymi, ekonomicznymi realiami, realiami w których srebra po prostu NIE MA i nie będzie przez jakiś czas, jeśli ktoś ma możliwość fizycznego zdeponowania tego metalu to zalecam to robić, w tym momencie bańka spekulacyjna na dolarze i srebrze jest tak gigantyczna do realiów gospodarczych że cena srebra może poszybować nawet do kilkuset tysięcy dolarów, bawi mnie to że są ludzie którzy tego nie rozumieją i pozbywają się tego metalu przy zyskach rzędu kilku procent. Tak więc zalecam jak najszybsze nabywanie srebra w formie fizycznej lub z jak największym zabezpieczeniem w formie depozytu najlepiej nie do ruszenia, za kilka dni, tygodni, maks do maja 2023 kiedy zapasy będą na wyczerpaniu zacznie się prawdziwa bitwa o srebro, ceny będą szybować i szybować a im dłużej ceny są poniżej kosztów wydobycia i transportu tym dłużej potem będzie to szybować prawdopodobnie miesiącami zanim górnicy nadążą, im też należą się spore konfitury bo spółki wydobywcze zarobią takie pieniądze że bania mała :D Najlepsze jest to że Polska i Meksyk główni producenci ma w planach całkowity częściowy zakaz eksportu tego surowca za granicę w celu utrzymania wysokich cen, 1 dolar na srebrze to gwarancja minimum 10 dolarów do maja 2023 a co będzie dalej czas pokaże, najlepsza inwestycja szczególnie dla biednych, klasy średniej oraz państw rozwijających się.
Danio Marlboro
Danio Marlboro 19.09.2022 19:01
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
srebro długoterminowo da sporo zysku , polecam fizyka;)
Lukasz Przybylek
Lukasz Przybylek 19.09.2022 19:01
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
Tak trzymam i trzeba jeszcze dokupić
Michał Piwowarski
Michał Piwowarski 11 godzin temu
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
Fizyczne deponować, kontrakty trzymać tak żeby ewentualnie na korekcie skupywać taniej po tym jak wyczuliście lokalny pik.
Damian dd
Damian dd 16.09.2022 23:35
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
witam na chwilę obecną która platforma najlepsza ?? capital,plus500, xtb itp ??
Artur Librot
Artur Librot 16.09.2022 23:35
Zapisane. Przeglądaj Zapisane pozycje.
Ten komentarz już został zapisany w Twoich Zapisane pozycje
żadna z powyższych. ICM
 
Czy na pewno chcesz usunąć ten wykres?
 
Wyślij
 
Zastąpić dołączony wykres nowym wykresem?
1000
Aktualnie nie możesz umieszczać komentarzy, ponieważ dostaliśmy zgłoszenie o naruszeniu regulaminu. Twój status zostanie zweryfikowany przez naszych moderatorów.
Prosimy poczekaj minutę, zanim znów zaczniesz komentować.
Dodaj wykres do komentarza
Potwierdź zablokowanie

Czy na pewno chcesz zablokować %USER_NAME%?

Po włączeniu opcji blokady, ani Ty ani %USER_NAME% nie będziecie mogli zobaczyć swoich postów na Investing.com.

%USER_NAME% został pomyślnie dodany do Twojej Listy zablokowanych

Ponieważ właśnie odblokowałeś tę osobę, aby móc ponownie ją zablokować musi minąć 48 godzin.

Zgłoś ten komentarz

Uważam, że ten komentarz jest:

Komentarz zgłoszony

Dziękujemy!

Twoje zgłoszenie zostało wysłane do naszych moderatorów w celu rewizji
Rejestracja przez Google
lub
Rejestracja przez e-mail